BRANDWERENDE ISOLATIE

BRANDWEREND MAKEN VAN DOORVOEREN EN RUIMTES

Brandcompartimentering is op de eerste plaats bedoeld om de veiligheid te vergroten. Overslaan van een brand naar een ander compartiment moet dus zo lang mogelijk worden voorkomen. Combi Isolatie zorgt door een juiste brandwerende afwerking voor brandcompartimentering. Dit is op de eerste plaats bedoeld om de veiligheid te vergroten.

Bij brandcompartimentering is het van groot belang hoe er wordt omgegaan met doorvoeren door de brandwerende wanden. Leidingen, kanalen, kabels en buizen vormen een risicofactor in wanden en vloeren. Samen met fabrikanten en leveranciers heeft Combi Isolatie systemen ontwikkeld, getest en gecertificeerd, waarmee goede oplossingen voor iedere situatie kunnen worden geboden.

Het brandwerende isolatiewerk kan tegelijk met de isolatie van het leidingwerk worden uitgevoerd.

intallatiesbrandwerende-isolatie-afbeelding-1-combi-isolatie.png

PERSOONLIJKE BESCHERMING

Niet alleen daar waar verzekeringstechnisch brandwering verplicht is, maar ook in alle overige gevallen is brandwering van groot belang. De risico’s op brandgevaar in schepen, jachten en in de industrie zijn hoger dan in het gemiddelde woonhuis. Machines, gevaarlijke vloeistoffen en vaak kilometers aan elektriciteitskabels vormen een vergroot risico op brand.

Bij de inkoop van isolatiemateriaal, zoals wol, houdt Combi Isolatie rekening met brandvertragende eigenschappen. Ook het isolatiedoek is brandwerend. Wanneer er brand ontstaat, zorgt de isolatie ervoor dat deze zo min mogelijk kans heeft om uit te breiden. Gunstig voor het voorkomen van brandschade, maar vooral veilig voor iedereen in de omgeving.

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

TROTSE SPONSOR

Sponsor van Metec-TKH continental cyclingteam

CONTACTGEGEVENS

Energieweg 38
4691 SG  Tholen

Telefoon  0166 - 69 27 58
E-mail  info@combi-isolatie.com

Scroll naar boven