« Terug

Een hecht team van ervaren vakmensen

combi-isolatie-een-hecht-team-van-ervaren-vakmensen-2.jpg31 jan

Wie zijn er nodig om de meest luxe jachten, haastige binnenvaartschepen en complexe industrieën te voorzien van isolatie? Het antwoord is: flexibele medewerkers die begrijpen wat snel handelen betekent. Die medewerkers vindt u bij Combi Isolatie in Tholen. Een bedrijf bomvol ervaring, opgebouwd in tientallen jaren in de isolatie-business.

Ervaren vakmensen

Die ervaring staat niet alleen op papier, die loopt rond op de werkvloer en op kantoor. “Bij Combi Isolatie werken veel ervaren vakmensen. Sommigen zijn gespecialiseerd in isolatie voor jachten en binnenvaartschepen, anderen weten precies wat er nodig is voor de industrie. Ook van utiliteitsbouw hebben ze kaas gegeten. Op kantoor heeft iedereen al vele jaren ervaring in de isolatiewereld. Samen vormen we een hecht team dat goed op elkaar ingespeeld is.”

wij helpen u graag ››

Vaak spoed

Het is een klein wereldje, die van de binnenvaart. Regelmatig krijgt Combi Isolatie schippers aan de lijn die hun diensten vragen. Ze hebben van andere schippers te horen gekregen dat je bij Combi Isolatie goed en snel geholpen wordt. “Vaak zit er spoed bij, dus zodra we zo’n telefoontje binnenkrijgen, gaan hier ook meteen alle radertjes op volle kracht draaien. Van kantoor tot werkvloer, iedereen wordt gelijk gemobiliseerd.”

Flexibel team

Dat is misschien wel de grootste kracht van Combi Isolatie. Een team dat direct gemobiliseerd kan worden zodra het nodig is. En dat lukt alleen met medewerkers die hier flexibel in meebewegen. “De mentaliteit van het hele team is ontzettend belangrijk. We kennen hier geen negen tot vijf mentaliteit. Of het elf uur op woensdagochtend is, of vijf uur vrijdagmiddag, het maakt niet uit. De klant moet geholpen worden en snel ook. We begrijpen de belangen van onze klanten, leven met hen mee en doen er alles aan om hen weer snel op weg te helpen.”

“Vaak zit er spoed bij, dus zodra we zo’n telefoontje binnen krijgen, gaan hier ook meteen alle radertjes op volle kracht draaien.”

wij helpen u graag ››

Korte lijntjes

Zo snel handelen is alleen mogelijk als er snel geschakeld wordt. “Vaak moet er wat geschoven worden, om iemand van de buitendienst vrij te maken voor de spoedklus, maar onze planner zet alles op alles om dat mogelijk te maken.” In het hechte team lopen korte lijntjes. “Omdat we een klein team zijn, krijgen we veel van elkaar mee. Heeft de klant nog een aanvullende vraag, dan weten we er allemaal wel wat vanaf en kunnen we de klant direct verder helpen.” Fijn voor de medewerkers, maar zeker ook voor de klant!

wij helpen u graag ››

« Terug

Scroll naar boven