« Terug

Alles in huis voor iedere vorm van isolatie

combi-isolatie-alles-in-huis-voor-iedere-vorm-van-isolatie-2.jpg28 mrt

Warmte binnenhouden of juist buitensluiten. Condens bij koude leidingen voorkomen of geluidshinder tegengaan. Er zijn tal van situaties waarbij isolatie van groot belang is voor een efficiënte, veilige en comfortabele omgeving. Dat kan zijn in (grote) fabrieken, maar ook op schepen en luxe jachten. Combi Isolatie is van alle markten thuis. Ze zijn gespecialiseerd in alle vormen van isolatie en leveren vakwerk op maat.

Een voorbeeld

We nemen eens het voorbeeld van een fabriek voor pizzabodems. Nadat de bodems gemaakt zijn, moeten ze zo snel mogelijk ingevroren worden. “De machine en de leidingen van de diepvriezer koelen tot min twintig graden. Enerzijds mogen deze leidingen niet opwarmen door de buitenlucht, want dat komt het proces niet ten goede. Anderzijds mag de warmere omgevingslucht niet condenseren op de leidingen, met waterschade tot gevolg. Daarom is goede isolatie hier van groot belang.”

wij helpen u graag ››

Alles in huis

Bij Combi Isolatie maakt men de isolatie voor dergelijke industrieën, maar ook voor schepen en luxe jachten, zelf. De wol soorten, isolerende en brandwerende doeken en het plaatmateriaal dat hier omheen komt, is op voorraad aanwezig. Isolatiematrassen en plaatwerk worden in de werkplaats op maat gemaakt voor iedere klus. Van het isoleren van een leiding van een scheepsmotor tot volledige opslag- en verwerkingstanks in de industrie. Combi Isolatie is overal op toegerust. “En als er een grote klus bijkomt, waar we niet voldoende voorraad voor in huis hebben, dan bestellen we het direct bij onze vaste leveranciers. Meestal hebben we het dan de volgende dag al in huis of ter plaatse bij de klant.”

“Het leveren van kwaliteit vinden we minstens zo belangrijk als de snelheid waarmee we onze klanten helpen.”

Combinatie snelheid, kwaliteit en prijs

Snelheid van handelen is dus geen probleem bij Combi Isolatie. In zo’n geval is het dan altijd weer de uitdaging om de kwaliteit hier niet onder te laten lijden. “Het leveren van kwaliteit vinden we minstens zo belangrijk als de snelheid waarmee we onze klanten helpen. Natuurlijk wil de klant ook een aantrekkelijke prijs voor het geheel. We zijn misschien niet de allergoedkoopste, maar zeker niet de duurste. Bij ons krijg je snelle service en hoogstaande kwaliteit in combinatie met een aantrekkelijke prijs.” De kwaliteit komt niet alleen terug in de materialen, maar ook in de afwerking. “Onze vakmensen werken netjes en precies. Dat is niet alleen belangrijk voor een goede isolatie, maar ook voor de esthetische waarde.”

wij helpen u graag ››

« Terug

Scroll naar boven