« Terug

“We begrijpen hoe groot het belang voor de klant is”

combi-isolatie-we-begrijpen-hoe-groot-het-belang-voor-de-klant-is-3.jpg23 mei

Een stilliggende fabriek. Een binnenvaartschip dat zijn lading niet tijdig kan laden of lossen of een luxe jacht dat niet binnen de gestelde termijn afgebouwd is. De kosten hiervan zijn hoog en de belangen enorm. “Dat is waarom we snelheid van handelen zo ontzettend belangrijk vinden binnen ons bedrijf.”

24 uur per dag bereikbaar

Wanneer er oponthoud is voor een binnenvaartschip, loopt de hele verdere keten van distributie vertraging op. Niet alleen de eindontvanger heeft niet tijdiger zijn materialen, maar ook de schakels daartussen, zoals de verwerker of de transporteur over de weg ondervinden er hinder van. De afspraken in deze business zijn zodanig scherp dat vertraging gepaard gaat met kosten voor de veroorzaker. “We zijn vierentwintig uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen, want we begrijpen dat dit voor deze ondernemers van groot belang is.”

wij helpen u graag ››

Zo tevreden mogelijk

Natuurlijk is niet alles spoed wat bij Combi Isolatie binnenkomt. Vooral in de industrie en luxe jachten gaat er vaak een lange planning aan vooraf. “Hoe het ook binnenkomt, spoed of niet, we verkopen naar de klant toe nooit ‘nee’, altijd ‘ja’. Dat is gewoon hoe we werken. Iedereen binnen ons bedrijf is dat gewend. We willen de klant zo tevreden mogelijk houden.”

“Hoe het ook binnenkomt, spoed of niet, we verkopen naar de klant toe nooit ‘nee’, altijd ‘ja’. Dat is gewoon hoe we werken.”

Boeteclausule geen probleem

Bij de bouw van luxe jachten en industrieën is de planning dan wel ruim op voorhand bekend. Dat wil niet zeggen dat er geen tijdsdruk op zit. “Het is niet ongewoon dat er met boeteclausules wordt gewerkt. Hierin ligt vastgelegd dat het werk voor een gestelde datum gereed moet zijn. Zo niet, dan wordt er een fikse boete in rekening gebracht. Voor ons is dat geen probleem. We hebben zo’n boete nog nooit opgelegd gekregen.”

wij helpen u graag ››

Iedere klant even belangrijk

Of het nu spoed is of niet, snelheid zit bij Combi Isolatie in het DNA. “Dat is altijd al zo geweest. Iedereen binnen ons bedrijf zit zo in elkaar en is hier enorm fanatiek in. We hebben allemaal dezelfde mentaliteit. Dit geldt voor iedere klant die bij ons aanklopt. Of het nu om een grote of kleine opdracht gaat, iedere klant is voor ons even belangrijk. Voor iedereen staan we gelijk klaar.”

wij helpen u graag ››

« Terug

Scroll naar boven