« Terug

Iedereen wordt direct in stelling gebracht

combi-isolatie-iedereen-wordt-direct-in-stelling-gebracht-2.jpg18 jul

Het telefoontje komt binnen. Een binnenvaartschip heeft brandschade gehad in de machinekamer. Het motorprobleem is verholpen, maar de schipper kan niet verder voordat alles weer goed en veilig geïsoleerd is. Er is haast geboden, want iedere dag vertraging betekent een enorme financiële strop voor zijn bedrijf. Iedereen binnen Combi Isolatie wordt direct in stelling gebracht.

Direct aan de slag

“We luisteren naar wat er aan de hand is en schakelen direct de planner in. Die gaat er direct mee aan de slag. Hij controleert de voorraad en kijkt welke buitendienstmedewerkers er beschikbaar zijn voor de spoedopdracht. Is er een medewerker toevallig in de buurt bezig bij een andere opdracht, dan kan het zijn dat die erheen gaat en dat zijn positie weer opgevuld wordt door een collega die van verder weg moet komen. We doen er in ieder geval alles aan om de spoedklus zo snel mogelijk af te handelen.”

“In onze snelheid zijn we echt onderscheidend. Maar ook het vakwerk dat we leveren, maakt ons uniek.”

wij helpen u graag ››

Opmeten en direct op maat maken

Er is veel voorraad aanwezig. Isolatiematrassen en plaatwerk kunnen gelijk op maat gemaakt worden in de werkplaats. Zodra alles gereed is, wordt het materiaal naar de klant gebracht en daar ter plekke gemonteerd. “Iedereen werkt hard om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.”

Uniek

“In onze snelheid en vakmanschap zijn we echt onderscheidend. In de scheepvaart en jachtbouw bijvoorbeeld zijn er vanwege de krappe ruimtes en ronde vormen veel uitdagingen om een goede aansluitende isolatie aan te brengen. De afwerking van het plaatwerk moet heel nauwkeurig gebeuren. Onze vakmensen hebben hier veel ervaring in en werken bijzonder precies.”

wij helpen u graag ››

Meerwaarde door kennis en ervaring

Die ervaring komt ook terug in het advies dat Combi Isolatie geeft. Voor het bepalen van de benodigde isolatiediktes, bijvoorbeeld in de industrie, zijn vaak complexe berekeningen nodig. “Veel isolatiebedrijven moeten hiervoor terugvallen op leveranciers van isolatiematerialen, maar wij hebben de expertise zelf in huis. Dit werkt sneller en nauwkeuriger, dus dat is een echte meerwaarde voor onze klanten. Bovendien kunnen we ter plekke nog extra adviezen geven, als we zien dat een klant iets over het hoofd dreigt te zien.”

wij helpen u graag ››

« Terug

Scroll naar boven