« Terug

Een calamiteit laat zich niet plannen. Een snelle oplossing wel.

combi-isolatie-een-calamiteit-laat-zich-niet-plannen-een-snelle-oplossing-wel-2.jpg12 sep

We leven in een tijdperk waarin het mogelijk is om vandaag via internet iets te bestellen en het morgen geleverd te krijgen. Dat kan met schoenen en elektronica, dus waarom zou het niet met isolatie kunnen? Enkele redenen zijn: 1. Isolatie is maatwerk. 2. Geen enkele isolatieklus is hetzelfde, waardoor geen standaard voorraad aangehouden kan worden. 3. Er moeten vakmensen voor ingepland worden. Toch lukt het Combi Isolatie om isolatieproblemen binnen een dag op te lossen.

Dagelijks werk

Bijna dagelijks krijgt Combi Isolatie vragen binnen van ondernemers met een probleem dat snel opgelost dient te worden. Een defecte motor, die brandschade heeft veroorzaakt of een afsluiter waar chemische stoffen uit lekten met alle gevolgen van dien. De ondernemer kan wellicht het technisch probleem oplossen, maar kan niet verder zonder dat de isolatie is aangebracht. Daar zijn specifieke materialen en vakmensen voor nodig.

“Als een spoedvraag ons ’s morgens bereikt, dan lossen we het vaak dezelfde dag nog op.”

wij helpen u graag ››

Binnen een dag

“Vooral in de binnenvaart komen spoedklussen voor. Een schipper belt ons bijvoorbeeld ’s morgens om half acht op met zijn probleem. Wij gaan dan direct alles opmeten. Indien er isolatiematrassen en/of plaatwerk nodig zijn, maken wij deze gelijk in onze werkplaats op maat en lossen het probleem diezelfde dag nog op. Zo snel kan het gaan. We kunnen zo snel leveren omdat we veel materialen zelf maken. We hebben voorraden liggen en maken alles direct op maat. Dat scheelt enorm veel tijd.”

Een voorbeeld

Er was brand bij de uitlaat van een passagiersschip. De gasten waren aan wal voor een uitstapje, maar diezelfde dag zouden ze hun cruise voortzetten richting de volgende bestemming. Het was van groot belang dat de isolatie rondom de uitlaat tijdig hersteld zou worden. Combi Isolatie werd ingeschakeld. “Men had via via over ons bedrijf gehoord. Zodra we ervan hoorden, zijn we direct aan de slag gegaan. Uiteindelijk kon het schip diezelfde dag nog uitvaren. De passagiers hebben er totaal geen overlast van gehad en de schipper was ons bijzonder dankbaar.”

wij helpen u graag ››

24/7

Een calamiteit laat zich niet plannen. Gebeurt er iets op een avond of in het weekend, dat directe actie vereist, dan ook kan met een beroep doen op Combi Isolatie. Want ook buiten de kantoortijden van maandag t/m vrijdag zijn de flexibele medewerkers bereid om te werken als dat nodig is.

wij helpen u graag ››

« Terug

Scroll naar boven