OVER ONS

Combi Isolatie in Tholen is een specialist in isolatie. Bent u op zoek naar thermische, akoestische of brandwerende isolatie? Combi Isolatie heeft alle kennis en expertise in huis.

HET TEAM

Het team van Combi Isolatie bestaat uit ervaren en fanatieke vakmensen. Ze streven allen hetzelfde doel na: de klanten van Combi Isolatie iedere dag weer zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn.

FLEXIBEL

Alle leden van het team hebben een flexibele instelling, een negen tot vijf mentaliteit kennen ze niet bij Combi Isolatie. Bij spoedopdrachten wordt de planning aangepast. Is het nodig om een keer buiten normale werktijden te werken, dan is dat geen probleem. Bij dringende reparatieklussen staat het hele team van Combi Isolatie direct klaar om het probleem zo snel mogelijk, het liefst nog dezelfde dag, op te lossen.

over-ons-afbeelding-1-combi-isolatie.jpg
over-ons-afbeelding-2-combi-isolatie.jpg

ONZE KLANTEN

Combi Isolatie is werkzaam in meerdere branches. Haar klanten komen veelal uit de scheepvaart, jachtbouw, utiliteitsbouw en de industrie. Voor iedere branche zijn specialisten aanwezig, die goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en uitdagingen van isolatie in die specifieke situatie of omgeving.

OPDRACHTEN

Spoed of geen spoed, iedere klant wordt door Combi Isolatie zo snel en zo goed mogelijk geholpen. De vakmensen zorgen ervoor dat middels inmeten, prefabriceren en monteren uw project binnen de gestelde tijd wordt gerealiseerd. Dit gebeurt niet alleen snel, maar vooral ook vakkundig en netjes met kwalitatief hoogwaardig materiaal.

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

TROTSE SPONSOR

Sponsor van Metec-TKH continental cyclingteam

CONTACTGEGEVENS

Energieweg 38
4691 SG  Tholen

Telefoon  0166 - 69 27 58
E-mail  info@combi-isolatie.com

Scroll naar boven