SERVICE

Het aanhouden van uw planning of het oplossen van uw acute probleem is van groot belang. Alle medewerkers van Combi Isolatie zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt en uw project binnen de gestelde tijd wordt gerealiseerd. Hierbij gaat men zeer nauwkeurig en netjes te werk. Er zijn veel materialen op voorraad en zo niet, dan wordt het bijbesteld en is het uiterlijk de volgende dag voorhanden.

ADVIES

Als ervaren isolatiespecialist levert Combi Isolatie een meerwaarde. Niet alleen met kwaliteitsmateriaal en uitvoering, maar ook in advies. Isolatiedikteberekeningen, warmteverliesberekeningen of berekeningen van het vermogen van elektrische tracing kunnen bijzonder complex zijn. Combi Isolatie helpt u er graag mee. Daarnaast wordt er proactief met u meegedacht in alle facetten van uw isolatiewerkzaamheden, zodat u niets over het hoofd ziet.

"Als ervaren isolatiespecialist levert Combi Isolatie een meerwaarde."

service-afbeelding-1-combi-isolatie.jpg
service-prefab-isolatie-en-beplatingspakketten-voor-exportdoeleinden-combi-isolatie.jpg

PREFAB ISOLATIE- EN BEPLATINGSPAKKETTEN VOOR EXPORTDOELEINDEN

Combi Isolatie is een allround isolatiespecialist. De vakmensen meten de situatie op, vervaardigen het benodigde plaatwerkmateriaal in de werkplaats en monteren het ter plaatse.

"Het is ook mogelijk om de materialen te bestellen en zelf te monteren."

Combi Isolatie verzorgt de benodigde isolatiematerialen, inclusief plaatwerk op maat. Dit kan als volledig pakket worden opgestuurd, klaar voor gebruik. De pakketten van Combi Isolatie worden over de hele wereld geleverd.

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

TROTSE SPONSOR

Sponsor van Metec-TKH continental cyclingteam

CONTACTGEGEVENS

Energieweg 38
4691 SG  Tholen

Telefoon  0166 - 69 27 58
E-mail  info@combi-isolatie.com

Scroll naar boven