Onze ervaren vakmensen helpen je snel en goed

wij helpen u graag ››
  • KLEINE OF GROTE OPDRACHTEN
  • SPOED OF GEEN SPOED
  • SNELLE SERVICE

Snelheid, overal en voor iedereen

Heb je het over Combi Isolatie, dan heb je het over snelheid. Ze hebben alles in huis om hun klanten snel van dienst te kunnen zijn. Denk aan voorraad in kwaliteitsmaterialen en een team van flexibele en ervaren vakmensen. Alles is erop gericht om de klant zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Een hecht team van ervaren vakmensen

Bij Combi Isolatie in Tholen werken ervaren vakmensen. Het hechte team heeft tientallen jaren ervaring en heeft een belangrijke gemene deler: Ze begrijpen de belangen van hun klanten, leven met hen mee en doen er alles aan om hen weer snel op weg te helpen.

Alles in huis voor iedere vorm van isolatie

Warmte binnenhouden of juist buitensluiten. Condens bij koude leidingen voorkomen of geluidshinder tegengaan. Combi Isolatie levert hiervoor isolatieoplossingen met snelle service en hoogstaande kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Neem contact op

"“Vaak zit er spoed bij, dus zodra we zo’n telefoontje binnen krijgen, gaan hier ook meteen alle radertjes op volle kracht draaien.”"

Mario Smit

"“Het leveren van kwaliteit vinden we minstens zo belangrijk als de snelheid waarmee we onze klanten helpen.”"

Leonie Bukman

"“In onze snelheid zijn we echt onderscheidend. Maar ook het vakwerk dat we leveren, maakt ons uniek.”"

Yvonne Luijten

“Als een spoedvraag ons ’s morgens bereikt, dan lossen we het vaak dezelfde dag nog op.”

wij helpen u graag ››

“We begrijpen hoe groot het belang voor de klant is”

Spoed of geen spoed, grote klus of een kleinere, iedere klant wordt door Combi Isolatie zo snel en zo goed mogelijk geholpen. “We verkopen naar de klant toe nooit ‘nee’, altijd ‘ja’.”

Iedereen wordt direct in stelling gebracht

De telefoon gaat. Er is haast geboden, vertraging betekent een enorme financiële strop voor de klant. Direct wordt iedereen bij Combi Isolatie stelling gebracht. Planner, buitendienstmedewerkers. Alles wordt gedaan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Een calamiteit laat zich niet plannen. Een snelle oplossing wel.

“Als een spoedvraag ons ’s morgens bereikt, dan lossen we het vaak dezelfde dag nog op. We kunnen zo snel leveren omdat we voorraden hebben liggen en isolatiematrassen en beplating direct op maat kunnen maken in onze werkplaats. Dat scheelt enorm veel tijd.”

“We komen overal waar de klant ons nodig heeft”

Van Tholen tot Florida, de medewerkers en producten van Combi Isolatie komen overal. “Het ligt er maar net aan waar een schip zich bevindt op het moment dat het ons nodig heeft. Onze buitendienstmedewerkers zijn flexibel genoeg om overal heen te reizen. En in de industrie gaat het regelmatig ook om wat grotere afstanden.”

Neem contact op

Een calamiteit laat zich niet plannen. Een snelle oplossing wel.

combi-isolatie-een-calamiteit-laat-zich-niet-plannen-een-snelle-oplossing-wel-2.jpg12 sep We leven in een tijdperk waarin het mogelijk is om vandaag via internet iets te bestellen en het morgen geleverd te krijgen. Dat kan met schoenen en elektronica, dus waarom zou het niet met ... lees verder

Iedereen wordt direct in stelling gebracht

combi-isolatie-iedereen-wordt-direct-in-stelling-gebracht-2.jpg18 jul Het telefoontje komt binnen. Een binnenvaartschip heeft brandschade gehad in de machinekamer. Het motorprobleem is verholpen, maar de schipper kan niet verder voordat alles weer goed en veilig ... lees verder

“We begrijpen hoe groot het belang voor de klant is”

combi-isolatie-we-begrijpen-hoe-groot-het-belang-voor-de-klant-is-3.jpg23 mei Een stilliggende fabriek. Een binnenvaartschip dat zijn lading niet tijdig kan laden of lossen of een luxe jacht dat niet binnen de gestelde termijn afgebouwd is. De kosten hiervan zijn hoog en de... lees verder

Alles in huis voor iedere vorm van isolatie

combi-isolatie-alles-in-huis-voor-iedere-vorm-van-isolatie-2.jpg28 mrt Warmte binnenhouden of juist buitensluiten. Condens bij koude leidingen voorkomen of geluidshinder tegengaan. Er zijn tal van situaties waarbij isolatie van groot belang is voor een efficiënte, ... lees verder

Een hecht team van ervaren vakmensen

combi-isolatie-een-hecht-team-van-ervaren-vakmensen-2.jpg31 jan Wie zijn er nodig om de meest luxe jachten, haastige binnenvaartschepen en complexe industrieën te voorzien van isolatie? Het antwoord is: flexibele medewerkers die begrijpen wat snel handelen ... lees verder

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

TROTSE SPONSOR

Sponsor van Metec-TKH continental cyclingteam

CONTACTGEGEVENS

Energieweg 38
4691 SG  Tholen

Telefoon  0166 - 69 27 58
E-mail  info@combi-isolatie.com

Scroll naar boven