JACHTBOUW

Jachtbouw en de megajachtbouw zijn aparte disciplines binnen de scheepsbouw. Noord Europa en met name Nederland staan bekend om het hoge niveau van hun werven.

Goede kwaliteit begint bij de basis van het jacht. Isolatie speelt daarin een belangrijke rol. Isolatie zorgt voor comfort op het gebied van geluid, trillingen en klimaat, maar ook voor brandveiligheid. Daarnaast is de esthetische waarde van groot belang. Combi Isolatie gebruikt daarom aangepaste materialen, bijvoorbeeld gepolijst RVS spiegelplaatwerk voor de afwerking van de isolatie ten behoeve van de uitlaatsystemen.

Combi Isolatie is gespecialiseerd in het isoleren van jachten in dit veeleisende segment. Ook vloersystemen kunnen, in overleg met de werf, worden aangeboden. Het is mogelijk om Combi Isolatie de gehele opbouw van het vloersysteem te laten verzorgen. Vanaf het kale dek tot aan de vloer van waaruit de interieurbouwer het kan overnemen. Combi Isolatie bezit de flexibiliteit om de werkzaamheden op locatie, waar ook ter wereld, uit te voeren.

toepassingen-jachtbouw-afbeelding-1-combi-isolatie.jpg

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

TROTSE SPONSOR

Sponsor van Metec-TKH continental cyclingteam

CONTACTGEGEVENS

Energieweg 38
4691 SG  Tholen

Telefoon  0166 - 69 27 58
E-mail  info@combi-isolatie.com

Scroll naar boven