UTILITEITSBOUW

In de utiliteitsbouw is Combi Isolatie sterk vertegenwoordigd. Aannemers schakelen met regelmaat de expertise van Combi Isolatie in om de isolatie van een pand te berekenen, vervaardigen en monteren. Het bedrijf heeft door haar jarenlange ervaring een absolute meerwaarde.

In korte tijd worden uw tekeningen en bijbehorende bestekteksten gekoppeld tot een gespecificeerd omschreven isolatieontwerp met nauwkeurig onderbouwde prijsopgaven. Indien gewenst verschijnt Combi Isolatie op de bouw om inzicht te krijgen in het werk en u te voorzien van een vroegtijdig advies op het gebied van isolatie. In de bouw is afstemming van de partijen heel belangrijk en is het fijn om een samenwerking te creëren met een partij die alle disciplines op het gebied van isolatie in huis heeft. Combi Isolatie kan het brandwerend uitvoeren en certificeren van de leidingdoorvoeren eventueel samen met de leidingisolatie voor u verzorgen.

toepassingen-utiliteitsbouw-afbeelding-1-combi-isolatie.jpg

ELEKTRISCHE TRACING

Ook het voorzien van elektrische tracing, ter voorkoming van bevriezing, het isoleren en afwerken van de technische ruimtes, het aanbrengen van akoestische isolatie en het aanbrengen van isolatiematrassen kan worden verzorgd. Deze isolatiematrassen kunnen worden ingemeten en in eigen beheer worden geproduceerd. Daar komt bij dat er kan worden geput uit een grote ploeg uitvoerende mensen die één voor één het vak goed verstaan. Hierdoor kan uw project binnen korte tijd worden gerealiseerd.

Door vooraf goede afspraken te maken over de prijs, kwaliteit en de levertijd, wordt u optimaal ontlast voor dit deel van de bouwwerkzaamheden.

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

TROTSE SPONSOR

Sponsor van Metec-TKH continental cyclingteam

CONTACTGEGEVENS

Energieweg 38
4691 SG  Tholen

Telefoon  0166 - 69 27 58
E-mail  info@combi-isolatie.com

Scroll naar boven